×

Change Language

FI EN DE
×
×

Möhkönvirta -nykytaidenäyttely

2024

MÖHKÖNVIRTA NYKYTAIDENÄYTTELY 1.6.-31.8.2024

Kesällä 2024 Möhkön Ruukkimuseon rakennuksissa ja pihapiirissä on esillä maalauksia, videoteoksia ja taiteen lajeja yhdistelevää käsitetaidetta sekä ympäristötaidetta. Näyttelyn kahdeksan taiteilijaa ovat Tiia-Riikka Hietanen, Essi Kuokkanen, Leena Reittu, Timo Takala, Marja-Riitta Siimala, Heidi Vasara, Juha Hanki ja Kari Virtanen.

Näyttelyn yhteydessä pidetään MÖHKÖN KUVATAIDEPÄIVÄT,  jotka järjestetään Möhkön Ruukkimuseolla Möhkönvirta- nykytaidenäyttelyn yhteydessä seitsemän kertaa kesän 2024 aikana.
Kuvataidepäivät on taiteen ammattilaisten suunnittelema ja ohjaama tapahtuma, jossa yleisö pääsee kokeilemaan erilaisia kuvataiteen menetelmiä ja osallistumaan
taideteosten tekoon. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kuvataiteesta. Toteutettavat teokset on suunniteltu sellaisiksi, että jokainen voi tulla mukaan
kokeilemaan maalausta ja kuvanveistoa sekä ympäristötaiteen ja installaation tekemistä. Kuvataidepäivät ovat 1.5., 11.6., 25.6., 9.7., 10.7., 21.7., ja 23.7.

Möhkön kuvataidepäivät on Taiteen Edistämiskeskuksen tukema harvaan asutun maaseudun kulttuuritoimintahanke. Hankkeen toteuttaa Möhkönvirta ry.
Kuvataidepäivillä ollaan museon aukioloaikoina. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja osallistuminen on maksutonta.

Tietoa näyttelystä, taiteilijoista ja Möhkön Kuvataidepäivistä löytyy myös:
www.facebook.com/mohkonvirta
www.instagram.com/mkovirta

Näyttely on avoinna Ruukkimuseon aukioloaikoina.

Kuva: Essi Kuokkanen, Sourpuss 2019

Laatutonni museokortti leader eu